اخبار قهوه

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل

قهوه

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل چه میزان بود؟ قبل از پرداختن به یک تحلیل فنی در مورد شرایط فعلی بخش قهوه در برزیل، ابتدا باید حمایت خود را از همه میلیون‌ها انسان بی‌گناهی که زندگی آنها تحت تأثیر حمله روسیه به اوکراین قرار گرفته است، ابراز کنم. واضح است که بسیاری از مسائلی که ما در قهوه با آن مواجه هستیم، در مقایسه با مسائل بشردوستانه که در حال حاضر مردم اوکراین را تحت تأثیر قرار می دهند، رنگ پریده است. متأسفانه، این بحران با تورم جهانی، یک بحران لجستیکی مداوم، اقتصادهای ضعیف، همه‌گیری COVID-19، شرایط اضطراری آب و هوایی، عدم تعادل عرضه و موارد دیگر همراه بوده است.

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل

انجام پیش‌بینی‌های دقیق بخش قهوه در چنین سناریوی پر هرج و مرج جهانی تقریباً غیرممکن است، اما با این وجود تلاش خواهم کرد تا به برخی از راه‌هایی که حمله روسیه به اوکراین ممکن است بر بخش قهوه در برزیل تأثیر بگذارد، بپردازم.

سلامت درخت قهوه
تقریباً همه موجودات زنده برای بقای خود به مواد مغذی وابسته هستند و قهوه نیز از این قاعده مستثنی نیست. مواد مغذی اصلی مورد نیاز گیاهان قهوه نیتروژن، فسفر و پتاسیم (NPK) است. کلسیم، منیزیم، گوگرد، بور، روی و موارد دیگر نیز مهم هستند، اما اجازه دهید به سه مورد اول پایبند باشیم.

مجموعه NPK عملکردهای اساسی را در کارخانه قهوه انجام می دهد، به طوری که در پایان یک سال کشاورزی، بذرهایی داریم که برای برداشت مناسب هستند و برای برشته کردن مناسب هستند. به عنوان مثال، پتاسیم با حمل و نقل قندها و همچنین مقاومت در برابر آفات، بیماری ها، سرما و خشکسالی مرتبط است. کمبود این ماده غذایی می تواند باعث ریزش برگ ها، رشد ضعیف میوه ها و دانه ها و خشک شدن شاخه ها شود. برای حفظ یک عملیات مولد و سودآور قهوه، لازم است پتاسیم و سایر مواد مغذی در خاک در تعادل باشند، شرایطی که اغلب نیاز به استفاده از کودهای محلول یا آلی دارد. هر بار که کشاورز یک کیسه قهوه را برداشت می کند، مقداری از مواد مغذی کاهش می یابد، بنابراین نیاز به دوباره پر کردن مجدد این مواد مغذی است.

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل

بحران کود
نزدیک به پایان سال 2021، تولیدکنندگان قهوه برزیل شروع به احساس افزایش قیمت در ارتباط با عرضه کود در بازار داخلی کردند. این موج اول قیمت‌ها مربوط به تورم جهانی، افزایش تقاضای پس از همه‌گیری و احتمال تحریم‌های روسیه بر صادرات در اوایل سال 2021 بود. این باعث شد که کشاورزان قهوه مقدار بیشتری از پولی که انتظار می‌رفت سرمایه‌گذاری کنند، خرج کنند، اما اکثر آنها این کار را انجام دادند. در برخی موارد، تولیدکنندگان کوچک مجبور بودند دوزهای لازم کود را کاهش دهند، کودهای محلول را با منابع آلی جایگزین کنند یا در برخی موارد خاک را به درستی کود ندهند. درگیری فعلی در اوکراین ممکن است این شرایط را تشدید کند.

بخش کود در برزیل در طول 20 سال گذشته به طور قابل توجهی تغییر کرده است که ناشی از کاهش تقریباً 33 درصدی تولید داخلی همراه با افزایش 400 درصدی در تقاضای کلی بوده است. وابستگی واردات به کود در سال 2002 حدود 20 درصد بود، در مقایسه با حدود 85 درصد در حال حاضر، روسیه و بلاروس مسئول حدود 26 درصد از حجم مورد نیاز برای تجارت کشاورزی برزیل هستند.

با بازگشت به قهوه و نمونه پتاسیم، 80 درصد از تولید جهان از معادن روسیه، بلاروس، چین و کانادا تامین می شود. روسیه و بلاروس نظرات خود را در مورد عدم امکان لجستیکی صادرات این مواد خام به برزیل بیان کرده‌اند، در حالی که تحریم‌ها بر موسسات مالی روسیه و سیستم‌های بانکی بین‌المللی سوئیفت در برخی موارد تجارت را غیرممکن می‌کنند.

تاثیر جنگ روسیه در اوکراین بر قهوه در برزیل

اکثر مزارع بزرگ قهوه بلافاصله تحت تأثیر این اختلال قرار نخواهند گرفت، زیرا بیشتر کودهای شیمیایی از قبل خریداری شده است. با این حال، با کاهش ذخایر موجود، کمبود به احتمال زیاد بر تولیدکنندگان کوچک و متوسط ​​که به فروشندگان کود متکی هستند تأثیر می گذارد. علاوه بر این، هنگامی که عرضه کود برگشتی، احتمالاً هزینه بیشتری را به همراه خواهد داشت.

از آنجایی که کوددهی معمولاً در سپتامبر از سر گرفته می‌شود، قهوه‌کاران زمان بیشتری برای آماده‌سازی دارند، اگرچه کمبود ممکن است بر محصولات مکمل، محصولات غذایی و محصولات اقتصادی مهم مانند گندم تأثیر بگذارد

صادرات و بازار
طبق آخرین آمار سازمان بین المللی قهوه (ICO) در بازار جهانی قهوه، اوکراین و روسیه 5.5 میلیون کیسه مصرف می کنند که حدود 10 درصد از مصرف اروپایی 56 میلیون کیسه ای است. علاوه بر کاهش مصرف پیش‌بینی‌شده در طول درگیری، موانع لجستیکی و مالی نیز ظاهر می‌شود.

بر اساس گزارش CECAFE، در سال زراعی گذشته، برزیل در مجموع حدود 40.2 میلیون کیسه صادر کرده است. روسیه و اوکراین 3.5 درصد از این بازار صادراتی یا حدود 1.4 میلیون کیسه را به خود اختصاص دادند که تقریباً 209 میلیون دلار درآمد ارزی داشت. با توجه به این حجم، صادرکنندگان، تولیدکنندگان و بازرگانان در حال حاضر تأثیرات جنگ در اوکراین را احساس می کنند.

Russia’s War in Ukraine is Affecting Coffee in Brazil

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *